22-04-2018

Arie Twigt - Rolstoelbasketbal blog - fotografie

Ik geloof er heilig in dat als je jezelf een doel stelt en daar alles voor over hebt dat je dat doel zeker bereikt. Tegen de tijd dat je dat ene doel bereikt hebt zul je jezelf alweer een volgend doel hebben gesteld.
Zo ook Arie Twigt, een van de jonge rolstoelbasketbaltalenten van Nederland, die sinds januari 2015 mee traint en meespeelt voor het Nederlands team onder 22 en het Nederlands herenteam. Sinds dit jaar woont Arie intern op het CTO Papendal in Arnhem, zodat hij nog meer kan trainen. Zijn droom is om in 2020 geselecteerd te worden om mee te spelen met de Paralympische spelen in Tokyo.
De eerste stappen richting Tokyo zijn gezet doordat hij de kans heeft gekregen intern te gaan wonen op Papendal. Hij hoopt deel uit te maken van de Nederlandse selectie tijdens de Dutch Battle (1-5 augustus 2018) en mee te mogen naar het WK in Hamburg (16-26 augustus 2018). 

Arie schrijft een blog over zijn belevenissen als rolstoelbasketballer op het hoogste niveau voor de Dirk Kuijt Foundation. Hij heeft mij gevraagd om foto’s te leveren voor zijn blog. De komende tijd zal ik Arie volgen en foto’s maken tijdens zijn wedstrijden voor Only Friends in de Nederlandse eredivisie en zijn interlands voor het Nederlands team.

Blog Arie Twigt - Rolstoelbasketbal

← Terug naar nieuws