16-05-2018

Handbike Team NL - training in beeld

Dit jaar is de world-cup handbiken in Emmen als voorproefje van het WK volgend jaar op hetzelfde parcours. Daar wil ik natuurlijk bij zijn! Daarom heb ik contact gezocht met verschillende mensen van Team NL en de Koninklijke Nederlandse Wieler Unie (KNWU). 
Omdat ik nog niet veel ervaring heb in het fotograferen van Paracycling wilde de KNWU meer van mijn werk zien. Zij legden contact met de bondscoach van het paracyclingteam met de vraag of ik een keer mocht komen fotograferen tijdens een training van Team NL.
De bondscoach en het team stonden hier positief tegenover en daarom was ik vandaag op Papendal. Op de Posbank vond een bloktraining plaats van de handbikers.

Het was wederom erg regenachtig, maar dat deerde zowel mij als de sporters niet. Ook was er een filmploeg aanwezig, die een van de coaches volgde tijdens de training in het kader van een promotiefilmpje over parasporten. Een complete mediadag dus.

De rest van de foto’s moet ik nog uitwerken. Afwachten wat de KNWU van mijn werk vind. Ik heb er in ieder geval een goed gevoel bij! Later meer…

 

← Terug naar nieuws