18-03-2018

Korfbal Dalto A1 - Oranje Wit A1

Mijn eerste wedstrijd in het tenue van Korfbalfoto.nl en meteen een prachtig affiche. Op dit moment geniet ik nog na van een geweldige zaterdagavond in de Hoenderdaalhal in Driebergen. Dalto/Klaverblad Verzekeringen A1 wist haar eerste wedstrijd te winnen van Oranje Wit A1 in de play-offs voor de junioren Hoofdklasse finale. Het niveau van de wedstrijd lag hoog en dat leverde mij prachtige foto’s op. De uitslag 29-27 belooft een mooie return in Dordrecht volgende week.

Ik ben gelijk een ervaring rijker als het gaat om direct resultaat leveren als sportfotograaf. Ik had helemaal geen tijd om te eten want er moest gelijk een foto naar de bond voor bij de publicatie. Sorteren, uitzoeken, bewerken en versturen nam de gehele pauze tussen de wedstrijden in beslag. Maar is het is gelukt. Mijn foto van de wedstrijd is gepubliceerd bij het artikel op www.knkv.nl.

Dalto/Klaverblad Verzekeringen 1 nam het daarna op tegen Groen Geel 1 in haar strijd om de hoofdklasse finale. Vorige week won de ploeg al in Wormer. Winst betekende geen derde wedstrijd in deze best of 3 reeks. Voor mij was het ook spannend, want zou Groen Geel haar revanche pakken en winnen in het hol van de leeuw dan zou ik de beslissing mogen fotograferen aanstaande dinsdag. 
Het werd een waar doelpuntenfestijn, want de wedstrijd eindigde in 42-40! De prachtige acties en mooie doelpunten leverde wederom mooie foto’s op. Dalto plaatst zich dus voor de finale en ik hoef niet naar Wormer aanstaande dinsdag.
Het is nog even afwachten wie de tegenstander wordt, want Deetos/Snel verloor de tweede wedstrijd van AW.DTV en moet dinsdag dus nog een keer aan de bak.

De fotoseries staan online op www.korfbalfoto.nl

← Terug naar nieuws