03-03-2018

Korfbal - Volop in actie

Ik was een voor een weekend naar Eindhoven, maar kan het toch niet laten om ook daar de camera op te pakken en wat wedstrijden vast te leggen.

Rust Roest B1 viert het kampioenschap in eigen huis
Rust Roest B1 zou haar laatste thuiswedstrijd spelen en het kampioenschap met de trouwe supporters vieren. Deze gebeurtenis kon ik niet aan me voorbij laten gaan en ben naar de Strijphal gereden. Rust Roest was veel feller op de bal dan SDO (V) B1 en miste ook de scherpte niet waardoor het een klinkende overwinning werd voor de kersverse kampioen. Voor mij was het een leuke wedstrijd om te fotograferen met een paar prachtige acties.

DSC verspeelt laatste kans op play-offs
Een spontaan bezoek aan de Vijfkamphal in de avonduren was ook zeker de moeite waard. Zowel thuisploeg DSC 1 als haar tegenstander Dalto/Klaverblad Verzekeringen 1 waren nog in de race om de play-off plekken voor promotie naar de Korfballeague. Dat beloofde en werd natuurlijk een groot spectakel.
Dalto pakte, gesteund door de meegereisde supporters, uiteindelijk verdiende de overwinning en mag gaan strijden voor promotie tegen Groen Geel (Wormer).

Rust Roest B1 - SDO (V) B1
DSC 1 - Dalto/Klaverblad Verzekeringen 1

← Terug naar nieuws