10-01-2019

Niemand aan de Zijlijn - Fotoexpositie

In 2017 heb ik verschillende revalidatiecentra in Nederland aangeschreven om mijn foto’s van de Nederlandse parasport te exposeren. Het heeft even geduurd, maar ik kan trots zijn op een prachtige serie met als titel ‘Niemand aan de zijlijn’.

8 Januari jongstleden was het zo ver. Vanaf deze maand prijken mijn juweeltjes aan de wand in het revalidatiecentrum Libra, locatie Blixembosch in Eindhoven. Eind april verhuis ik de foto’s naar een ruimte van Heliomare in Wijk aan Zee. Reade – centrum voor Reumatologie en Revalidatie, locatie Jan van Breemen, sluit de rij in juli.

‘Niemand aan de zijlijn’

Ik geloof in het feit dat niemand anders dan jijzelf je grenzen bepaalt. Ontdek je talent, je passie en je kracht, en ga er dan voor 100% voor. Onbewust kun je zoveel meer dan je denkt. Met deze fotoserie wil ik iedereen die langs rijdt of langs loopt laten zien wat er allemaal op parasportgebied mogelijk is in Nederland. Wat sport met je kan doen maar vooral voor je kan betekenen. Met andere woorden: plaats jezelf niet aan de zijlijn.

De expositie is gratis te bezoeken van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Bezoekadres: Libra R&A locatie Blixembosch, Toledolaan 2, 5629 CC Eindhoven, de foto’s hangen in de therapiegang op de begane grond.

← Terug naar nieuws