18-09-2020

NK Paradressuur 2020

In de voorbereiding op Tokyo spraken Robin en ik Sanne Voets, paradressuur amazone, net voor Indoor Brabant. We spraken over onze plannen voor de paralympische spelen en zij vertelde enthousiast over de nieuwe kur die zij tijdens Indoor Brabant zou gaan presenteren. Robin en ik hadden ons als perslid aangemeld bij de organisatie om hier getuige van te kunnen zijn. Maar helaas liep alles anders…


Sanne gaf aan dat ze nieuwe kür echt niet op de plank wilde laten liggen en vertelde in de zomer dat ze deze tijdens het NK in Ermelo wilde presenteren voor Tokyo 2021. Daarom hadden Robin en ik ervoor gekozen om onze volgende meeting voor Tokyo (2021) maar op locatie te hebben, namelijk het KNHS terrein in Ermelo. Te midden van de Nederlandse dressuurtoppers. Geen verkeerde plek voor een overleg moet ik zeggen.

Met op de achtergrond de oefening van de parachutisten en overvliegende vliegtuigen reden de verschillende ruiters hun proeven op zelf samengestelde muziek. 


Doordat het niet al te druk was op de tribunes, het was tenslotte vrijdag, kon ik me makkelijk verplaatsen en zo vanuit verschillende hoeken de prestaties van iedereen vastleggen.

Het was een heerlijke nazomerdag in Ermelo, wat volgens mij ook meehielp met de vrolijke stemming van alle deelnemers.

Foto’s - Orange Pictures

← Terug naar nieuws