19-06-2018

Orange Pictures - foto's in landelijke media


Foto’s in de landelijke media
Sinds mijn aansluiting bij Orange Pictures, de sportfotodatabase voor de sportbonden en kranten, hebben meerdere korfbalfoto’s de nationale kranten gehaald. 
De veldfinale korfbal in Bennekom heeft me bijvoorbeeld een foto bij Omroep Zeeland en Omroep West opgeleverd. Daarnaast heeft het AD nu al 3 artikelen van mijn foto’s voorzien.  Nieuwe kansen en blijven ontwikkelen als sportfotograaf
Orange Pictures geeft mij de mogelijkheid om persaccreditatie aan te vragen voor meerdere soorten sportevenementen. Over twee weken reis ik bijvoorbeeld af naar Emmen voor de worldcup Paracycling. 
Daarnaast krijg ik via het platform de kans om mijn fotografie aan een breder publiek te tonen en meer aandacht te scheppen voor de sporten die ik voor mijn lens krijg.
Fotograferen voor Orange Pictures helpt mijn manier van werken nog meer te verfijnen. Als sportfotoleverancier verlangt Orange Pictures een snelle oplevering van de foto’s. Ik leer veel van mijn collega’s en neem al hun tops en tips mee bij mijn volgende reportages. 
Ik ben blij dat ik deze stap, nu al weer ruim een maand geleden, heb genomen. 


 

← Terug naar nieuws