28-05-2018

Rolstoelbasketbal - All Star Event

Gisteren was het dan zover. De seizoensafsluiting van 2017/2018. Het All Star Event van Basketbal Experience Nederland in samenwerking met mijn club BV Hoofddorp.

Voorafgaand aan de hoofdact, de wedstrijd tussen het eredivisie All Star Team en het Heren Nederlands Basketbal Team, werden de beste scheidsrechter, coach en speler van het jaar in het zonnetje gezet. Tevens was er aandacht voor de kampioenen van de eredivisie, A-, B- en C-toernooidivisies.

De starting 5 van het All Star team nog even kort op de foto voordat iedereen naar de sporthal moest. Ook Arie Twigt was verkozen tot een van de meeste gewaardeerde spelers uit de Nederlandse eredivisie. Dus dat levert natuurlijk weer mooie plaatjes op voor mijn serie.
Mijn teamgenoot bij BV Hoofddorp Jeffrey Clemens behoorde ook tot het All Star team. Super leuk voor hem en onze club.De wedstrijd werd uiteindelijk, toch ook wel ruim, gewonnen door het All Star Team. Grote complimenten voor Basketbal Experience Nederland en BV Hoofddorp voor de organisatie. 

Een kleine impressie staat inmiddels op facebook

 

← Terug naar nieuws