23-07-2018

WK Zitvolleybal - een geslaagde week

Drie dagen, 24 wedstrijden en ruim 4000 camera-clicks later kan ik terugkijken op een geslaagde week. 

Fotograferen vanuit de coulissen van het Parktheater Eindhoven, klimmen en klauteren achter de schermen van de Maaspoort Venlo en rondlopen op het grote Sportcampus Zuiderpark in Den Haag. Het was geweldig!

Het werken in de theaters leverde in verband de verlichting een prachtige setting op. De theaterverlichting is natuurlijk helemaal ingericht om de mensen op het toneel in de spotlights te zetten. De zitvolleyballers waren hierdoor met recht de hoofdrolspelers van het evenement. De 16 teams waren niet echt onder de indruk van het hele gebeuren. Zelfs het maken van de teamfoto’s ging met heel veel discipline. Heerlijk werken is dat voor een sportfotograaf.Een van de voordelen van het werken op dit soort evenementen is dat ik ook heel goed kan netwerken. Ik leer zo veel mensen kennen: spelers, trouwe supporters, scheidsrechters, vrijwilligers, organisatoren etc. Dit keer heb ik nauw samen gewerkt met de World ParaVolley Organisation. Wat een geweldige mensen zijn dat. 

We hebben hard gewerkt, maar er was zeker tijd voor een grap en een grol. Zo vroeg ik de hoge piefen in pak of we een groepsfoto konden maken als herinnering en voor ik het wist werd ik letterlijk op handen gedragen. Hopelijk was dit niet de laatste keer dat ik met deze heren heb mogen werken.

Foto’s WK Zitvolleybal - overzicht

#pers #worldparavolley #zitvolleybal #sittingvolleyball #volleybal #sportevenement #sportfotograaf #topsport #ondernemenistopsport #tigsports #nevobo 

 

← Terug naar nieuws