Ilse Schaffers

Mijn naam is Ilse Schaffers. Ik ben in 2016 geleden begonnen met fotograferen. Als bewegingswetenschapper heb ik een voorliefde voor sport en beweging. Mijn specialiteit is (para)sportfotografie. Daarnaast heb ik ervaring met het vastleggen van speciale momenten zoals promoties of verjaardagen.

Jouw passie in beeld
Ik ben de aangewezen persoon, die op fotografiegebied jouw sport/passie vastlegt en promoot. Ik gebruik de sport of jouw hobby als middel om jouw plezier, emotie en vastberadenheid vast te leggen. Prestaties, hoe klein ook, kunnen anderen inspireren hun dromen ook waar te maken.

Ik fotografeer ook voor organisaties waar sport als middel wordt gebruikt om mensen laagdrempel (weer) aan het bewegen te krijgen. Daarbij benadruk ik graag hoe modern, professioneel en sympathiek (sportpromotend) een bedrijf of organisatie is. Dit heb ik onder andere voor de onderstaande organisaties mogen doen.

Elke foto vertelt een verhaal
In mijn optiek is beeldmateriaal van cruciaal belang wanneer je je verhaal wil vertellen. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Je passie voor sport, muziek of je werk kun je niet laten zien door te fotograferen in een studio en dus kom ik altijd naar jou toe. Voor elke vraag is een antwoord, dus neem contact met me op!

Het verhaal van IQ Photo&Art
In 2015 vloog ik naar Zuid Afrika om daar aan een fotografieproject deel te nemen. Een onvergetelijke levenservaring! In Afrika heb ik enorm veel gedeeld, geleerd en gelachen.
Tijdens mijn reis maakte ik dit eenvoudige portret wat uiteindelijk een enorme impact heeft gehad op mijn leven. Quentin symboliseert de inspiratie die de reis naar Zuid Afrika mij heeft gegeven om mijn talent voor fotografie in te zetten en anderen te inspireren. Vandaar de naam **Inspired by Quentin Photo&Art.**