19-09-2018

Johan Cruijff Foundation - Open Dag 2018

“Alleen kun je niets, je moet het samen doen.”

Woorden van Johan Cruijff, die zeker gelden voor het naleven naar zijn visie, die de Johan Cruijff Foundation gezamenlijk wil voortzetten. Ik mocht voor de derde keer op rij als fotograaf aanwezig zijn bij de Open Dag van de stichting. 

Tijdens de Open Dag in september wordt het Olympisch Stadion omgebouwd tot een waar sportparadijs voor kinderen met een beperking. Zo krijgen ze in slechts één middag de kans om heel veel verschillende sporten te beoefenen en uit te vinden welke sport bij hun past. Het doel is zoveel mogelijk jeugd blijvend enthousiast maken voor sport.
Zo kunnen kinderen deelnemen aan rolstoelbasketbal, boccia, handboogschieten, flag football, schermen, judo, kickboksen, zitskiën, klimmen, tennis en nog veel meer andere sporten. Een middag waarop alle kinderen mét, maar ook zonder beperking welkom zijn.

Toen ik me 3 jaar geleden in contact stelde met de organisatie had ik niet voor mogelijk gehouden hoe mijn fotografische bijdrage hierbij aan zou bijdragen. Van tijd tot tijd zie ik mijn foto’s op facebook, instagram, op de website maar ook op posters terugkomen. Movatie genoeg om me in te blijven zetten als parasportambassadeur!

 

← Terug naar nieuws