01-06-2021

Weer je weg vinden thuis na je revalidatie - dit kan met Revalideerthuis

Dinsdag 1 juni jongstleden heb ik samen met Rosalien van Revalideerthuis een dag door Amsterdam gefietst om verschillende collega’s en cliënten in actie te zien en op de foto te zetten.

Revalideerthuis biedt specialistische multidisciplinaire revalidatiezorg bij de patiënten aan huis (in eerste lijn) zodat ziekenhuizen en revalidatiecentra (tweede lijn) goed kunnen doorverwijzen en daarmee snellere uitplaatsing kunnen realiseren. Het revalideren vanuit de thuissituatie heeft een positief effect op de kwaliteit van leven vanuit het oogpunt van de cliënt. Uit praktisch oogpunt geeft het revalideren vanuit de eigen woning direct inzicht op hoe de thuissituatie is. Dit kan daardoor gemakkelijker in kaart gebracht worden. 

Stuk voor stuk interessante verhalen en achtergronden met betrekking tot de verschillende hulpvragen die Rosalien graag in beeld gebracht wilde hebben. Een intensieve maar zeer welbestede dinsdag. Rosalien gaat de foto’s gebruiken om haar website van benodigd beeldmateriaal te voorzien.

← Terug naar nieuws